Eladó családi ház

Referenciaszám: H5918

 

Budakalász

Terület 90 m2

Ár 140 millió HUF

Szobák száma 3

Állapot újszerű

Építőanyag tégla

Budakalászon földszintes családi ház eladó!

Budakalász közkedvelt részén eladó egy 2014.-ben épült családi ház!
Az ingatlan nappali+2 szobás, 90 nm-es alapterületű, amelyhez 20 nm-es fedett terasz tartozik.
A nappali-konyha-étkező egy légtérben található, mindkét szobához kapcsolódik egy-egy fürdőszoba. A tárolás szempontjából hasznos még a konyhával kapcsolatos kamra és található még egy háztartási helyiség is az ingatlanban. A ház nagyon szép világos, tágas terek jellemzik, és a fedett terasz is kora tavasztól késő őszig szintén egy önálló helyiségként használható.
A házhoz tartozó telek mérete 525 nm, összközműves és még egy fúrt kút is található benne, amihez az öntözőrendszer kapcsolódik. A telken belül 40 nm-es fedett autóbeálló található, amely 2 autó parkolására lett kialakítva oly módon, hogy innen tölthető az elektromos autó is, amennyiben ez szükséges.
A kert gyönyörű, parkosított, a szemnek és léleknek megnyugvást nyújtó igazi ékessége az ingatlannak.
A telek hátsó részén egy jó méretű faházat találunk, amely a kerti szerszámok, kerti bútorok tárolására kiválóan alkalmas.
A ház néhány paramétere és jellemzője:
Az ingatlant 2014.-től folyamatosan karban tartották, az idei évben elkészült egy 2,5 KW-os napelemes rendszer, a ház 3 rétegű üvegezéssel ellátott nyílászárókkal rendelkezik, ezen kívül felszerelésre került egy hűtő-fűtő klíma is.
A ház védelmét riasztó rendszer biztosítja, ezen kívül egy automata kapun keresztül tudunk leparkolni a telken belül, a ház energia ellátását kombi cirkó biztosítja, radiátoros és padló fűtéssel kombinálva. A házban lévő konyha természetesen gépesített, villanytűzhely, pára elszívó, mosogatógép, beépített sütő, a háztartási helyiségben pedig található egy rendszerben kötött víztisztító berendezés is.
A felsorolt berendezések és a beépített bútorok a vételár részét képezi!
Az infrastruktúra kiváló, a közelben bölcsi, ovi, iskola is megtalálható, a bevásárlási lehetőségek valamint a tömegközlekedés (HÉV) 10 perces sétatávolságra van.
Amennyiben bármilyen kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban valamint időpontot szeretne egyeztetni, várom szíves megkeresését.
Az ingatlan referencia száma: H5918
 

Mi megtaláljuk álmai otthonát!