Eladó lakás

Referenciaszám: H5827

 

Budapest, III. kerület

Terület 197 m2

Ár 350 millió HUF

Szobák száma 6

Állapot jó állapotú

Építőanyag tégla

Exkluzív PENTHOUSE a Római parton, dunai panorámával!

Eladásra kínálom ezt a III. kerületi, igazi ritkaságnak számító 200 nm-es lakóterületű, kiváló állapotú, 3. emeleti Penthouse lakást, amely egy exkluzív lakópark gyöngyszeme.
Az ingatlan közvetlen a Duna-parton található, természetesen dunai panorámával!

A lakás három hálószobás, három fürdőszobával, nagy nappalival, lounge szobával, két gardróbbal, nagy konyhával, étkezővel, kamrával, mosóhelyiséggel rendelkezik.

A nagy üvegfelületeknek köszönhetően a lakás mindig világos.

A helyiségek modern, új design bútorokkal berendezettek. A konyha gépesített, 2 hűtővel, 1 fagyasztóval, borhűtővel ellátott, valamennyi gép a konyhabútorba került beépítésre. Saját önálló hűtés/fűtés (Vaillant, Daikin), padlófűtés és a nagy üvegfelületek alatt padlókonvektor van. Jelenleg 500 db HD TV csatorna fogható magyar, német, angol, olasz és román nyelven.

A lakáshoz három terasz tartozik, melyből 15 nm keleti fekvésű, teljes dunai panorámával, 43 nm déli fekvésű, üveggel fedett, 2 nm pedig északi, mely az egyik hálószobához tartozik.
A teraszok öntözőrendszerrel vannak felszerelve.

A lakáshoz megvásárolható két garázshely (10 millió Ft / db), egy 12 nm-es tároló (5 millió Ft) és használható hozzá még egy kb. 130 nm-es tetőterasz, melyre a nagyteraszról csigalépcsőn keresztül lehet feljutni.

Az ingatlanban füstjelző rendszer is ügyel a biztonságra, mely a portaszolgálaton keresztül a tűzoltóságra is be van kötve.

Mivel ez a lakás ennek a lépcsőháznak az egyetlen Penthouse lakása, a lift kódos, a legfelső emeletre csak a lakáshoz tartozó kódkártyával lehet feljutni.

Néhány ismertető a lakóparkról:
- a kertből közvetlenül a Duna partra lehet jutni ahol kávézók, éttermek széles választéka található, a sétálási, evezési, futási és bringázási lehetőségekről nem is beszélve
- 24 órás portaszolgálata van, kertésszel, abszolút segítőkész és mindig elérhető gondnokkal, takarító személyzettel
- májustól szeptemberig üzemel a kültéri medence, amely fűthető
- a kisgyermekeket a kivilágított játszótér várja
- a sportolni vágyókat pedig a közösségi konditerem, amely teljesen felszerelt (futógép, súlyok, pingpong, szauna, illetve egyéni órák megadott időpontokban, mint pl.: jóga, terhestorna, kettlebell, stb.), az udvaron egy strandröplabda pálya is található
- kerti grillezésre is van lehetőség
- tömegközlekedőknek a buszmegálló a lakópark bejárata előtt található
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, várom megkeresésüket.
Az ingatlan referencia száma: H5827
 

Mi megtaláljuk álmai otthonát!