Eladó lakás

Referenciaszám: H5006

 

Budapest, III. kerület

Terület 150 m2

Ár 95 millió HUF

Szobák száma 5

Állapot új építésű

Építőanyag tégla

III.kerületben  Aranyhegyen, Gyönyörű környezetben és páratlan kilátással eladó(k) új építésű lakások az ingatlan(ok) belső 3 szintes(ek) erkélyesek, teraszosak.

 

A társasház 2 épületből áll, az egyikben két lakás található (A ép.) melyek 3 szintesek, a másik épületben (B ép.) egy külön álló lakás van, szintén 3 szinten.

 

Az A1 lakás mérete nettó 146nm + 15nm terasz + 220nm kert. 89.000.000Ft.

Az A2 lakás mérete nettó 150nm + 15nm terasz + 326nm kert. 99.500.000Ft.

Az B1 lakás mérete nettó 150nm + 15nm terasz + 399nm kert. 95.000.000Ft.

 

Műszaki leírás

 

Az épületek sáv és pont alapozással készülnek. A födémek monolit vasbeton szerkezetűek.

A szerkezeti födém az emeleti szint felett sík kivitelben, földszint fel-gerendákkal, monolit vb koszorúkkal készül. A fel-szerkezet hagyományos téglafalas és monolit betonszerkezet kombinációban készül. Az emeleti szint feletti födém a kedvezőbb hő-csillapítás elérése érdekében vasbeton szerkezetből készül. A lakások belső lépcsői a térben elhelyezkedő monolit vasbeton szerkezetűek és korlát-kapaszkodó nélküli kivitelűek. A monolit lépcsők burkolata PUR habba ragasztott tömbösített faforgácslapba ragasztott laminált parketta burkolat készül. A padló 1 rétegű talajpára elleni bitumenes vastaglemez szigetelést kap. A külső falazatok anyaga 30 cm vastag kerámia falazóblokk, amely a teljes külső felületen ( a fokozottan ( AA+) energia takarékos minősítést kielégítésére ) 15 cm vastag Dryvit hőszigeteléssel van ellátva. A lakáselválasztó falak 30 cm vastag (a mai kor hangtechnikai előírásait kielégítő) Silka 30 hang gátló mészhomok falazó elemből készülnek. Megjegyezni kívánjuk, hogy a SILKA hang gátló tégla nútféderes kialakítású ezért (a gyártó utasítása alapján is ) az állóhézagok nem igényelnek habarcskitöltést. Vevőinknél többször felmerült igényként, hogy a gépészeti csövezést egy 10 cm vtg. előtétfalba készítsük el. Erre előzetes jelzés és megrendelés alapján van lehetőség. A válaszfalak 10 cm vastag válaszfallapból két oldalon 1-1 cm vakolttal (vagy egyes esetekben 10 cm szerelt gipszkarton válaszfal alu. C-profil tartóvázzal) készülnek . A felhasznált szerkezetek minden tekintetben kielégítik vagy meghaladják a szabványokban előírt hő- és hangtechnikai követelményeket . A fszt.-i em.-i padlólemez a fűtött helyiségek alatt alulról hang-szigeteltek, a tetőtér vasbeton szerkezetei pedig felülről kapnak 20 cm vastag hőszigetelést. A támfalak a telekhatár mentén, a rámpa egyes szakaszain, vasalt beton, vagy kibetonozott zsalukő (vagy növénykosaras, illetve kő kosaras, vagy gyeprácsköves) talajtámfal, vagy föld rézsű.

 

Változtatási lehetőségek

 

A vevőknek (a szerződés megkötését és a foglaló megfizetését követően) külön kérés alapján lehetőségük van, hogy saját lakásukra vonatkozóan módosításokat rendeljenek meg, ha:

• az nem befolyásolja az épület külső megjelenését vagy a közös használatú területek megjelenését

• az nem eredményez a megajánlottnál alacsonyabb minőségi színvonalat technikai jellemzők és megjelenés tekintetében

• az nem jár hátrányos következményekkel a lakásszomszédok vagy harmadik fél számára

 

További információ miatt kérem hívjon bizalommal.

H5006

 

Mi megtaláljuk álmai otthonát!