Eladó Fejlesztési terület

Referenciaszám: H4922

 

Budapest, III. kerület

Terület 1100 m2

Ár 320 millió HUF

Szobák száma 0

Állapot jó állapotú

Építőanyag tégla

BEFEKTETŐK, FEJLESZTŐK FIGYELEM! ÓRIÁSI LEHETŐSÉG!Dunához közel eladó ez a kiváló lehetőséggel és adottságokkal rendelkező, zöldövezetben lévő, 4200 m2 telek, amelyen 1100 m2-es épület áll. Az épület egyszintes, évek óta konditeremként funkcionál. A terület közel 60 ezres lélekszámú lakótelep szélén a Dunához közel, több irányból jól megközelíthető, buszvégállomás mellett, saroktelken helyezkedik el. A fejleszthető ingatlan beépíthetősége 40%, az építménymagasság 16 méter. A közművek tekintetében minden szolgáltatás megtalálható az ingatlanon. A terület funkciók szerint: kiskereskedelmi, vendéglátó, szolgáltató, gyártó, irodai, szórakoztató, igazgatási, kulturális, oktatási, egészségügyi, szociális stb. célokra alkalmas. Vegyes övezeti besorolású.

Az ár tartalmazza a régi épület bontását is!

A környék infrastruktúrája kiváló: óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, tömegközlekedés néhány perc sétával elérhető. Pár méterre Duna közelsége.

Ha felkeltette az ingatlan érdeklődését, további információ és időpont egyeztetés miatt hívjon a megadott telefonszámon.

Referenciaszám: H4922

Az Ön referense
 

Mi megtaláljuk álmai otthonát!