Eladó családi ház

Referenciaszám: 5027

 

Üröm

Terület 120 m2

Ár 1 180 000 HUF

Szobák száma 4

Állapot újszerű

Építőanyag tégla

Ürömön, páratlan ÖRÖKPANORÁMÁS kilátással és ZÖLD övezetben egy CSENDES, átmenő forgalomtól mentes utcában, 650 m2-es telken, 2002-ben épült önálló családi ház eladó. Az ingatlan összesen 160 m2, melyhez egy 38,8 m2-es fedett terasz került kialakításra. A lakószinten nappali (27,7 m2) - egy gyönyörű cserépkályhával beépítve, étkező - konyha, kamra, 3 teljes értékű hálószoba, 2 fürdőszoba, külön álló wc, és egy világos, tágas dolgozó helység található.A ház riasztóval és prémium kategóriás légkondicionálóval felszerelt.  A ház és a teraszok DNY-i tájolásúak az átgondolt tervezésnek köszönhetően, így a panoráma szinte a ház összes helyiségéből élvezhető.
A konyhában található beépített gépek teljesen újak,melyet a vételár tartalmaz (tűzhely,sütő,páraelszívó,mosogatógép és a beépített hűtő - Whirlpool gyártmányúak).
Az előszobákban 2, a szülői hálóban és a gyerekszobában 1-1 beépített szekrény található. 
A garázs szinten egy 31,2 m2-es dupla állásos beállóhely, valamint egy mosókonyha (10,53 m2), tároló és egy kamra került kialakításra.
Az impozáns méretű kert gyönyörűen érvényesül.
Azoknak a családoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik nyugalomra vágyók, a festői tájat kedvelik. A kert teljesen intim, a rohanó hétköznapok után igazi felüdülés.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, további információ és időpont miatt hívjon kérem a megadott telefonszámon.

 

Az ingatlan referencia száma: H5027.


 

Mi megtaláljuk álmai otthonát!